Netwerk en Systeembeheer

STC Services biedt diverse diensten aan op het gebied van computers en netwerken.
De werkzaamheden die bij het configureren of het beheren van een netwerk komen kijken vergen veel kennis, tijd en aandacht. Niet alleen op het gebied van hardware zijn er steeds meer mogelijkheden, ook software kent steeds meer varianten toegespitst op de wensen van gebruikers. STC Services begeleidt u in het maken van uw keuze en het realiseren van uw wensen.

Of het nu gaat om het installeren en beheren van een nieuw netwerk, het beheren of de uitbreiding van een bestaand netwerk of het aanpassen van de mogelijkheden binnen een netwerk, STC Services denkt met u mee voor de oplossing.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het vlekkeloos functioneren van uw netwerk. STC Services heeft de expertise in huis om uw netwerk te onderhouden. Wij zijn flexibel ingesteld en helpen u graag met het bepalen van de werkzaamheden die voor uw netwerk noodzakelijk zijn en in welke hoedanigheid de uitvoering moet plaatsvinden. Deze werkzaamheden kunnen zowel bij u in huis als remote plaatsvinden, waarbij snell en vooral efficiënt opgetreden kan worden.

Wanneer er problemen ontstaan bij het gebruik van hard- en software en alles wat daar mee gepaard gaat kunt u bij STC Services terecht voor ondersteuning. Wij controleren en onderhouden de apparatuur en eventuele applicaties. Natuurlijk verzorgen wij ook de updates welke noodzakelijk zijn om het operating systeem en de overige software actueel en storingsvrij te houden.